Manicure

&

Nagelstyling

Alessandro: make your nails look professional 

TOUCH, FEEL, LOVE – onze handen spreken vele talen. Ze kunnen strelen en stevig aanpakken, creëren het contact met andere mensen en drukken gevoelens en stemmingen uit. Mooie nagels en verzorgde handen zijn soms een must, maar bijna altijd een sieraad van elke vrouw. Maak kennis met een andere specialiteit van ons instituut, de Beautywereld van Alessandro en laat je handen jouw visitekaartje zijn.

manicure handverzorging

ALESSANDRO SPA HANDVERZORGING

Van reiniging tot hydratatie. Met intensieve verzorging en aanvullende speciale producten biedt de Alessandro spa-lijn moderne handverzorging. Verwen je zelf en gun je zelf een verzorgings-break.

 

ALESSANDRO SPA NAGELVERZORGING

Een nagelverzorging voor alle nageltypes! Sterk presterende producten met waardevolle olieën en ingrediënten en verrijkte texturen voor gezonde nagels en nagelhuid. De rijke verzorgingswondertjes verzorgen de nagels dag in dag uit met veel hydratatie en laten ze perfect glanzen.

.

HAND & NAGELVERZORGING

Nail Therapy Manicure 1ste Behandeling:

Voor de natuurlijke nagel die extra zorg nodig heeft. Een intensieve nagel-herstellende manicure. Inclusief Nail Therapy Nagelverharder voor thuis verzorging.

€52,50

Nail Therapy Manicure Vervolg behandeling

Vervolg behandeling voor de natuurlijke nagel die extra zorg nodig heeft. Een intensieve nagel-herstellende manicure.

€35,00

Mini Manicure

Cosmetische behandeling voor handen en nagels. We vijlen en polijsten je nagels en verzorgen de nagelriemen en de huid van de handen.

€27,50

Spa Manicure de Luxe Behandeling

Nagels vijlen, polijsten en optimale verzorging van de handen, nagels en nagelriemen met olie, serum en handcrème, uitgebreid met scrub, massage en hydraterend masker. 

€37,50

Paraffinebehandeling

Behandeling voor de droge tot zeer droge huid van de handen.

€15,50

COLOURING & GELNAGELS

Lakken + nagellak 5ml

Het nagellak flesje krijg je mee naar huis.

€18,00

Striplac behandeling

UV-nagellak die 10-14 dagen houdt. Zelf te verwijderen van de nagels. Let op: In de salon wordt voor het verwijderen en opnieuw opzetten €7,50 extra in rekening gebracht.

€38,00

Prolaq (gellak) behandeling/bijwerken

UV-nagellak die 3-4 weken houdt. Niet zelf te verwijderen van de nagels

€45,50

Striplac/Prolaq/Gel verwijderen v.a.

€19,00

UV-Gelnagel behandeling

Met verlenging

€75,50

UV-Gelnagels bijwerken

€55,50
nagelverzorging